Aan het bouwwerk genoemde kenmerken

Afbeeldingsresultaat voor site:ilocate.nl

Monument én voldoet aan de kenmerken van art. 2 Bblb: het bouwwerk is bouwen als bedoeld in noot 2 Monument én het is een bouwwerk bedoeld in art. 2 Bblb (zie noot 5) dat aan alle in art. 2 aan het bouwwerk genoemde kenmerken voldoet (zie noot 7).
6.2 Bouwvergunningsvrij bouwen, bouwen na een lichte en na een reguliere bouwvergunning 225
7 Aan- of uitbouw, bijgebouw, winkel huren breda kozijn, dakkapel, erfscheiding voldoet aan alle kenmerken van art. 2: het bouwwerk is een bouwwerk bedoeld in art. 2 Bblb (zie noot 5) dat aan alle in art. 2 aan het bouwwerk genoemde kenmerken voldoet. Deze kenmerken zijn: A van een aan- of uitbouw: 1 gebouwd aan: a de oorspronkelijke achtergevel op meer dan 1 m van de weg of het openbaar groen; of b een niet naar de weg of het openbaar groen gekeerde oorspronkelijke zijgevel op meer dan 1 m van het voorerf en meer dan 1 m van het naburige erf; 2 niet hoger dan: a 4 m, gemeten vanaf het aansluitend terrein; b 0,25 m boven de vloer van de eerste verdieping van die woning of dat woongebouw; en c de woning of het woongebouw; 3 gebouwd binnen de breedte van de gevel waaraan de aan- of uitbouw wordt gebouwd; 4 minder dan 2,5 m diep; 5 zij- of achtererf door dat bouwen voor niet meer dan 50% bebouwd; en 6 niet gebouwd aan een woning of woongebouw als winkel huren groningen bedoeld in art. 45 lid 1 Wonw (dit zijn tijdelijke woningen: woningen waarvoor een tijdelijke bouwvergunning is gegeven), aan een woonwagen of aan een woning of woongebouw die of dat niet voor permanente bewoning is bestemd; B van een bijgebouw: 1 gebouwd op: a het achtererf op meer dan 1 m van de weg of het openbaar groen; of b een niet naar de weg of het openbaar groen gekeerd zijerf op meer dan 1 m van het voorerf; en c indien de bruto-oppervlakte van het bijgebouw of de overkapping meer is winkel huren amersfoort dan 10 m2: meer dan 1 m van het naburige erf; 2 niet hoger dan 3 m, gemeten vanaf het aansluitend terrein; 3 zij- of achtererf door dat bouwen voor niet meer dan 50% bebouwd; 4 de totale bruto-oppervlakte van de op het erf aanwezige bouwvergunningsvrij gebouwde bijgebouwen en overkappingen minder dan 30 m2; en 5 niet gebouwd bij een woning of woongebouw als bedoeld in art. 45 lid 1 Wonw, bij een woonwagen of bij een woning of woongebouw die of dat niet voor permanente winkel huren apeldoorn bewoning is bestemd; C bij een kozijn e.d.: 1 niet aangebracht in de voorgevel van een woning of woongebouw of een naar de weg of het openbaar groen gekeerde zijgevel van een woning of woongebouw; en 2 de bestaande gevelopening wijzigt niet

Dit bericht is geplaatst in winkel huren amersfoort, winkel huren apeldoorn, winkel huren breda, winkel huren groningen. Bookmark de permalink.

1.223 Reacties op Aan het bouwwerk genoemde kenmerken

  1. Pingback: non generic priligy

  2. Pingback: youtube hydroxychloroquine treatment update

  3. Pingback: warnings for hydroxychloroquine

  4. Pingback: hydroxychloroquine price australia

  5. Pingback: ivermectin 6mg capsule

  6. Pingback: stromectol and food

  7. Pingback: capsule stromectol 6

  8. Pingback: ivermectin to treat scabies

  9. Pingback: warnings for ivermectin

  10. Pingback: stromectol 6mg uses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.