Service oriented architecture (SOA)

Het bedrijfsproces wordt gezien als de basis van waaruit software afgeleid moet worden. Elk bedrijf heeft zijn specifieke kenmerken. Men spreekt dan dus weer over het logistieke concept van de onderneming. Het eerste kantoorruimte huren breda model kan generiek worden opgezet en gehanteerd worden voor diverse soorten KOOP’s. Dit noemt men het business-controlmodel (BCM). Hierin worden naast het primaire proces de verschillende beheersniveaus weergegeven. Dit kunnen zowel de diverse soorten planning, zoals verkoop-en productieplanning alsmede master scheduling, als de voorwaartse koppelingen en de terugkoppelingen zijn.
Na het businessfunctiemodel (BFM) wordt ingezoomd op de diverse functies in procestermen. Men maakt de flow kantoorruimte huren groningen zichtbaar die nodig is om een bepaalde functie uit te voeren. Dit wordt het businessprocesmodel (BPM) genoemd. Per actie wordt vastgelegd wat de gebruiker doet. Het model is geheel ge’integreerd met de applicatiesoftware. De modelbouwer is zodoende in staat na te gaan hoe consistent de opbouw verloopt. Re-engineering wordt daardoor zeer eenvoudig. Daarnaast wordt de software op de meest efficiente wijze toegepast. Hierbij wordt gebruikgemaakt van simulatie om van tevoren te kunnen doorrekenen of er geen inconsistenties in het model zitten. Het businessprocesmodel kan weer geverifieerd worden aan de hand van het organisatiemodel van de onderneming. Het vervolg is dat de software moet worden gegeneerd. Hierbij wordt steeds meer gebruikgemaakt van service oriented architecture (SOA).
TUSSENVRAAG 11.2 ls de beschreven aanpak ook bruikbaar in distributiebedrijven? Service oriented architecture (SOA)
Welke rol kan SOA speien bij hel integreren van bedrijfsprocessen?
SOA is de beoogde opvolger van de kantoorruimte huren amersfoort  client-serverarchitectuur. Bedrijfstoepassingen zoals ERP-, crm- en SCM-systemen worden bij SOA op afstand toegankelijk gemaakt, door delen van deze applicaties ‘aanroepbaar’ te maken in de vorm van webservices: termen als cloudcomputing en Software as a Service zijn hiermee verbanden. SOA betekent voor sofware wat de USB-aansluiting betekent bij hardware. Het maakt uitwisseling van informatie kantoorruimte huren apeldoorn tussen verschillende softwaresystemen veel eenvoudiger. Met SOA bereiken we de situatie die we kunnen uitbeelden met legostenen.

Dit bericht is geplaatst in kantoorruimte huren amersfoort, kantoorruimte huren apeldoorn, kantoorruimte huren breda, kantoorruimte huren groningen. Bookmark de permalink.

8.375 Reacties op Service oriented architecture (SOA)

 1. Pingback: chlamydia treatment azithromycin single dose

 2. Pingback: cytotmeds.com

 3. Pingback: prednisone 10mg cost

 4. Pingback: hydroxychloroquine prices

 5. Pingback: priligy purchase online

 6. Pingback: dapoxetine 30mg india

 7. Pingback: hydroxychloroquine coronavirus

 8. Pingback: thuoc ampicillin 500mg

 9. Pingback: pour on priligy

 10. Pingback: bubblegum stromectol

 11. Pingback: ivermectin 400 mg

 12. Pingback: ivermectin v

 13. Pingback: gay dating minneapolis

 14. Pingback: ivermectin demodex dose

 15. Pingback: is ivermectin otc

 16. Pingback: stromectol

 17. Pingback: otc viagra for women

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.