Wetenschappers en medici

Afbeeldingsresultaat voor site:ilocate.nl

“We trainen mensen om hard en schijnbaar sterk te worden. Dat doen we in assertiviteitstrainingen. Vooral voor mannen is het niet stoer om hun zachte kant te laten zien. Helaas heeft dit zijn prijs. Veel mensen zijn zo verhard en gevoelloos geworden dat ze pijnlijke plaatsen in hun lichaam niet eens opmerken. Ze voelen hun maagzweer pas als het te laat is of ineens hebben ze een hernia. Een hartaanval of hersenbloeding komt voor hun gevoel vanuit het niets. Als je sensitiever in je lijf wordt, merk je veel eerder op dat er iets mis is. Ik durf te stellen dat onze tastzin ons belangrijkste zintuig is. In ieder geval is tast het zintuig om de vierde dimensie mee waar te nemen.” Hoewel de uitleg me soft en wollig in de oren klinkt, begin ik te begrijpen dat ik zonder een sterker ontwikkeld intu├»tie niet veel verder kom in mijn zoektocht naar de vierde dimensie, die blijkbaar onbereikbaar is voor ons verstand. Zou dat de reden zijn waarom de wetenschap deze dimensie wel kent, maar waarom de meeste wetenschappers en medici deze dimensie niet erkennen?
Terug op het terrein van Harvard University neem ik afscheid van de professor. Mijn opdracht voor de rest van de dag is om mijn tastzintuig en gevoel letterlijk te gaan gebruiken. Ik moet mijn lijf leren voelen en vervolgens ontdekken hoe ik een ruimte in mijn eigen energieveld krijg. Ik krijg de opdracht mee om me morgen om negen uur weer in de bibliotheek te melden. Ik ben benieuwd wat er kantoorruimte hilversum morgen weer mijn pad kruist. Elke dag is tot nu toe een grote verrassing gebleken.
Nadat de professor naar zijn werkkamer is gelopen, ga ik in de bibliotheek zitten om mijn opdracht uit te voeren. Er zit een drietal studenten te studeren en ik ga bij hen aan de houten tafel zitten. Allereerst probeer ik mijn stoel en mijn lijf letterlijk te voelen. Het gaat specifiek om het contactvlak tussen mijn billen en de stoel en mijn voetzolen op de grond. Of ik het me nu verbeeld of niet, ik voel direct de kracht en rust in mijn lijf. Het is alsof ik alerter en helderder ben. In de ruimte die ontstaat, probeer ik mijn energieveld uit te breiden tot de gehele bibliotheek. Voor mijn gevoel lukt dat ook. Ik voel de rust, het overzicht en de controle over mezelf toenemen. Blijkbaar ben ik klaar om de werkelijke kracht in mezelf te ervaren en op deze wijze contact te maken met de vierde dimensie.

Dit bericht is geplaatst in Kantoor huren bedrijfsruimte huren. Bookmark de permalink.

271 Reacties op Wetenschappers en medici

  1. Pingback: trump and hydroxychloroquine connection

  2. Pingback: hydroxychloroquine for humans dosage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.