Management is het leiden van zielen

Management is het leiden van zielen


Management kan worden gezien als het goedkoop kantoor huren groningen naar je hand zetten van processen en vooral van de mensen die daarbij betrokken zijn. Uiteindelijk heeft management steeds te maken met het kantoorpand huren Breda in beweging brengen en – veel belangrijker nog – in beweging houden (motiveren) van mensen of met het leiden van zielen (bezieling). Het is niet zo moeilijk om mensen in beweging te brengen als het om kortetermijnacties gaat. In sommige gevallen hoeft hier niet eens een vergoeding tegenover te staan. Om mensen op de lange termijn in beweging te houden is het echter van belang om de vergoeding aan de persoon te koppelen. Dit is zeker niet alleen een kwestie van geld. Denk bijvoorbeeld ook aan zelfontwikkeling, het kunnen realiseren van persoonlijke doelen, een stapje hogerop komen, enz. Het gaat om de persoonlijke waardering en als gevolg daarvan: de persoonlijke vergoeding.
Ook tussen de kantoorruimte huren amersfoort calveen begrippen beweging, motivatie en bezieling wordt al vanouds een verband gelegd. De ziel (animus) is het bewegingsbeginsel van levende wezens. De ziel is ook het levensbeginsel. Als de ziel eruit is, liggen we er ontzield bij, hebben we geen animo meer, is de kantoorruimte huren apeldoorn fut eruit.
Daarbij valt op hoezeer één enkele ziel het verschil kan maken. Eén nieuwe bezielende vrouw in de top van een verdorde en verzuurde scholengemeenschap, één nieuwe frisse en creatieve voorzitter in het bestuur van een stagnerend bedrijf en verrassend snel komt men weer tot leven, krijgt men weer hart voor de zaak.

Dit bericht is geplaatst in Kantoor huren bedrijfsruimte huren met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *