Ketenregie- en eonfiguratieaetiviteiten

Nederland heeft het recht om positie in ketenregie te claimen Het aantrekken en verankeren van ketenregie- en eonfiguratieaetiviteiten is haalbaar en bereikbaar voor Nederland. Belangrijk is dat het ontwikkelen van ketenregie en -eonfiguratie niet mogelijk is zonder de aanwezigheid van sterke fysieke logistieke aetiviteiten en sterke logistieke supportdiensten. Nederland heeft daarom een goede uitgangspositie om de kansen te benutten: • sterke positie in de fysieke logistiek: sterke logistieke seetor en hoge kwaliteit, bekendheid en reputatie als kantoorruimte huren breda vestigingsland voor logistiek en supply-ehainaetiviteiten; • goede vertegenwoordiging van sterk (internationaal) presterende Nederlandse logistieke supportdiensten; • internationaal en hoog gewaardeerde kennispositie.
Samenwerking en innovatie zijn noodzakelijk om de ketenregie- en eonfiguratieaetiviteiten naar Nederland te halen. Samenwerking tussen marktpartijen onderling en met kennisinstituten kantoorruimte huren groningen om nieuwe supply-ehaineoneepten te bedenken en toe te passen.
Ambitie voor het benutten van de kansen Vanuit de visie dat er voor Nederland grote kansen liggen op het vlak van ketenregie en eonfiguratie heeft de Commissie Van Laarhoven de ambitie om als Nederland in 2020 het Europese marktleidersehap te verwerven in de aansturing van alle transnationale stromen, die een of meer Europese landen aandoen, en worden geregisseerd vanuit geeentraliseerde regiefuneties van marktpartijen. Deze ambitie is voor 2020 gekwantificeerd in: het realiseren van een verdrievoudiging van de toegevoegde waarde in ketenregie en -configuratie. Dit betekent een groei van 200% (ten opzichte van kantoorruimte huren amersfoort cijfers zoals bekend over 2007) van de toegevoegde waarde tot ruim
10 miljard euro. Voor de kantoorruimte huren apeldoorn middellange termijn (2015) is de ambitie gekwantificeerd in een groei van 100%. De werkgelegenheid zal minder hard groeien, waardoor de toch al hoge arbeidsproductiviteit ook verder zal verbeteren.

Dit bericht is geplaatst in Kantoor huren bedrijfsruimte huren. Bookmark de permalink.

527 Reacties op Ketenregie- en eonfiguratieaetiviteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.