Ontwikkelaar AM tuigt eigen vastgoedfonds op De goedkoop kantoor huren groningen projectontwikkelaar staat op het kantoorpand huren Breda punt met internationale financiers miljardenfondsen te fo rmeren voor beheer van zowel zelfbedacht als te kopen vastgoed. AM is tot het inzicht gekomen dat anderen na oplevering goed geld verdienen met het doorverkopen van succesvolle AM-projecten. AM verkleurt naar een bedrijf dat voortaan eveneens geld krijgt uit vastgoed. Zoals ook ING doet. (Bron: Cobouw, 9 september 2004)


Herman Hazewinkel, voorzitter van de Raad van Bestuur van Volker Wessels, één van de grootste bouwondernemingen van ons land, in de VPRO uitzending van 13 februari 2005 in Buitenhof De bouwfraude heeft geleid tot het invoeren van een gedragscode die moet voorkomen dat medewerkers van het bedrijfspand te huur Apeldoorn bouwbedrijf met andere bedrijven prijsafspraken maken. De bedrijven concurreerden eerst alleen op prijs, met name initiële uitgaven, aan de hand van een technische specificatie die aan alle inschrijvers ter hand werd gesteld.

VASTGOEDMANAGEMENT
Bedrijven zullen nu veelal eerder onderling concurreren op gebruiksmogelijkheden van bouwwerken en de daarbij horende prijs bij het gebruik, zijnde exploitatiekosten. Opdrachtgevers zullen veelal de regie gaan voeren op basis van functionele specificaties (prestatiecontracten) en bouwbedrijven zullen veranderen in dienstverleners die naast bouwen inclusief het ontwerpen ook het beheer en onderhoud voor hun rekening gaan nemen. Belangrijk is het bedrijfspand huren Amersfoort herwinnen van vertrouwen in de bouwbedrijven na de bouwfraude. (Bron: Televisieuitzending van de VPRO, programma Buitenhof uitgezonden op 13 februari 2005)

Dit bericht is geplaatst in Kantoor huren bedrijfsruimte huren met de tags , , , . Bookmark de permalink.

169 Reacties op

  1. Pingback: best place to buy priligy

  2. Pingback: generic albuterol hfa price

  3. Pingback: hydroxychloroquine side effects

  4. Pingback: hydroxychloroquine 30 mg

  5. Pingback: hydroxychloroquine shortage 2020

  6. Pingback: what is in hydroxychloroquine

  7. Pingback: mixing priligy and alcohol

  8. Pingback: what is hydroxychloroquine used for treating

  9. Pingback: ivermectin 6 price in india

  10. Pingback: nelpa stromectol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.